top of page
Fysiotherapie Spaarndammerbuurt

Dorien werkt sinds 2010 als fysiotherapeut en sinds 2014 als manueel therapeut. Heb je last van schouderklachten? Dan ben je bij Dorien aan het juiste adres. Zij is aangesloten bij het Schouder Netwerk Amsterdam: zo blijft ze altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden. Ook voor Dry Needling en behandeling van bekkenklachten kun je bij haar terecht.
 

Dorien werkt met een holistische benadering. Zo kijkt ze niet alleen naar je pijn en klachten, maar aar je hele lichaam en leefstijl. Door factoren zoals slaap, ontspanning of mindset erbij te betrekken, kan Dorien je nog beter begeleiden op weg naar herstel. Daarbij zijn jouw persoonlijke wensen en
mogelijkheden leidend: elke behandeling is maatwerk.

 

Ook in haar eigen leven speelt balans een belangrijke rol. Dorien kent de voordelen van gezonde voeding, rust en beweging. 

Yoga, dansen, hardlopen of een andere manier van beweging – voorDorien hoort het bij een gezond en mooi leven. Daarnaast zorgt ze ervoor dat ze haar kennis en skills
blijft ontwikkelen, zowel als behandelaar maar ook als persoon. Als stagedocent begeleidt ze studenten van de master Manuele therapie bij de SOMT, organiseert ze miniklinieken en helpt ze bij de beoordeling van de eindexamens.

 

Ben je op zoek naar een fysiotherapeut of manueel therapeut in Amsterdam? Dorien staat voor je klaar. Maak gelijk een afspraak.

Dorien Schagen

bottom of page