top of page

FAQ

Voor fysiotherapie heb je een aanvullende verzekering nodig. Onze praktijk heeft contracten met ALLE zorgverzekeraars. Wanneer u een chronische indicatie heeft is het mogelijk dat de behandeling wordt vergoed vanuit het basispakket. Meer informatie.

Ja dat doen wij ook. Dit kan bijvoorbeeld wanneer je pas bent geopereerd of blijvend invalide bent. Een verwijsbrief van een arts is hiervoor noodzakelijk.

Kan ik mijn afspraak afzeggen en zijn hier kosten aan verbonden?

Je kunt tot 24 uur voor de afspraak kosteloos annuleren. Meer informatie.

Wanneer je niet aanvullend verzekerd bent en geen chronische indicatie hebt, dien je zelf te betalen. Onze tarieven vind je hier.

De eerste afspraak duurt altijd 45-50 minuten. Er is hierdoor ruimte om te starten met de behandeling nadat we voldoende tijd hebben genomen om u klacht in kaart te brengen. Het streven is om altijd ruimte te laten voor behandeling tijdens de eerste afsprak.

Een behandeling duurt 30 minuten.

Van maandag tot en met vrijdag. Op maandag en donderdag in de avond.

Heb ik een verwijzing nodig van de huisarts of specialist?

Het is niet nodig om een verwijzing te hebben bij ons. De kosten van een behandeling worden dan gewoon vergoedt, mits u een aanvullende polis hebben voor fysiotherapie. Voor sommige chronische aandoeningen of na een operatie hebt u een verwijzing nodig van huisarts of specialist. Bel of neem contact op voor meer info.

bottom of page