Fysiotherapie

Fysiotherapie

De fysiotherapeut is de expert in houding en beweging. Hij helpt je bij het voorkomen, verhelpen of verminderen van je lichamelijke klachten en zorgt ervoor dat je weer optimaal kunt bewegen. De zorg van een fysiotherapeut past bij jouw persoonlijke situatie en is gericht op het doel dat jij wilt bereiken. Naast fysiotherapie hebben we een ruim aanbod aan specialisaties.

Onze werkwijze

Onze therapeuten zijn breed opgeleid, hierdoor hebben wij een ruime kijk op de problemen van onze patiënt. We benaderen klachten op een persoonlijke wijze en kijken naar de mens als geheel.

Binnen deze holistische visie kijken we niet alleen naar de klacht, maar ook naar de onderliggende oorzaak. Ontspanning en bewustwording zijn bij alle therapeuten belangrijke aspecten binnen de behandeling.

 

Binnen het team wordt nauw samengewerkt en gebruik gemaakt van elkaars expertise. Hierdoor vullen wij elkaar aan en behouden we onze brede blik. 

Direct toegankelijk

Het is al sinds 2006 niet meer nodig om een verwijsbrief te hebben voor fysio- of manuele therapie. U kunt direct een afspraak maken.

Betrouwbare en deskundige zorg

Corver Fysio- en Manuele Therapie-09.jpg

Onze locaties

SMC SpaarndammerHout

(Spaarndammerbuurt/ Houthavens)

Spaarndammerstraat 73 H

1013 TB Amsterdam

 

De Oostkaap (Amsterdam Oost)

Oostelijke Handelskade 140

1019 BP Amsterdam

Openingstijden

Maandag 

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

8:00  -  20:00

8:00  -  18:00

8:00  -  18:00

8:00  -  20:00

8:00  - 18:00

Gesloten

Gesloten

Vergoedingen

Wij zijn gecontracteerd met ALLE zorgverzekeraars.

Voor de kosten wanneer u onverzekerd bent voor fysiotherapie, zie tarieven. Zie verder voor meer informatie over verzekeringen en vergoedingen.

De kwaliteit van onze fysiotherapeutische zorg is gewaarborgd door een tweetal keurmerken. Alle fysiotherapeuten van Corver Fysiotherapie zijn aangesloten bij het BIG-register en bij het Centraal Kwaliteitsregister (CKR) van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) of Stichting Keurmerk Fysiotherapie.

Voor uiteenlopende vragen over onze mogelijkheden of andere vragen zie FAQ.

Op onze website bevindt zich een uitgebreide database aan oefeningen, deze zijn vrij toegankelijk voor iedereen.