top of page

Fysiotherapie Corver Amsterdam Westerpark 

Fysiotherapie in Amsterdam Westerpark, Spaarndammerbuurt en Oostelijke Handelskade.

Welkom bij Fysio- en Manuele Therapie Corver.  Als fysiotherapiecentrum in Amsterdam zijn we zijn al jaren een begrip in Westerpark, Spaarndammerbuurt en Houthavens en staan bekend om onze brede aanpak. Met een op maat, persoonlijk behandelplan kijken we verder dan alleen jouw klacht en naar de mens mét zijn klacht.  Als fysiotherapeuten zijn we de expert in problemen in houding en beweging. Of u nu last heeft van een sportblessure, nek- en rugklachten, hoofdpijn, revalidatie na een operatie of een andere aandoening, wij staan voor u klaar om u te helpen. Voor deze, en tal van andere lichamelijke klachten zorgen we ervoor dat je weer optimaal kunt bewegen. Naast fysiotherapie hebben we een ruim aanbod aan specialisaties. 

 

Lees hier voor welke klachten we je onder meer kunnen helpen.

Fysiotherapie Amsterdam Westerpark

Onze werkwijze

Onze therapeuten in Amsterdam zijn breed opgeleid, hierdoor hebben wij een ruime kijk op de problemen van onze patiënt. We benaderen klachten op een persoonlijke wijze en kijken naar de mens als geheel.

Binnen deze holistische visie kijken we niet alleen naar de klacht, maar ook naar de onderliggende oorzaak. Ontspanning en bewustwording zijn bij alle therapeuten belangrijke aspecten binnen de behandeling.

 

Binnen het team wordt nauw samengewerkt en gebruik gemaakt van elkaars expertise. Hierdoor vullen wij elkaar aan en behouden we onze brede blik. 

SMC SpaarndammerHout

(Spaarndammerbuurt/ Houthavens)

Spaarndammerstraat 73 H

1013 TB Amsterdam

 

De Oostkaap (Amsterdam Oost)

Oostelijke Handelskade 140

1019 BP Amsterdam

Direct toegankelijk

Het is al sinds 2006 niet meer nodig om een verwijsbrief te hebben voor fysio- of manuele therapie. U kunt direct een afspraak maken.

Betrouwbare en deskundige zorg

De kwaliteit van onze fysiotherapeutische zorg is gewaarborgd door een tweetal keurmerken. Alle fysiotherapeuten van Corver Fysiotherapie zijn aangesloten bij het BIG-register en bij het Centraal Kwaliteitsregister (CKR) van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) of Stichting Keurmerk Fysiotherapie.

Openingstijden

Maandag 

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

8:00  -  20:00

8:00  -  18:00

8:00  -  18:00

8:00  -  20:00

8:00  - 18:00

Gesloten

Gesloten

Wij zijn gecontracteerd met ALLE zorgverzekeraars.

Voor de kosten wanneer u onverzekerd bent voor fysiotherapie, zie tarieven. Zie verder voor meer informatie over verzekeringen en vergoedingen.

Voor uiteenlopende vragen over onze mogelijkheden in Amsterdam Westerpark of andere vragen zie FAQ.

Op onze website bevindt zich een uitgebreide database aan fysiotherapie oefeningen, deze zijn vrij toegankelijk voor iedereen.

bottom of page