top of page

Over ons

pluspunten
Corver Fysio- en Manuele Therapie-13.jpg

‘‘NIET IEDEREEN HOEFT YOGA TE DOEN OM GEZOND TE ZIJN. WIJ VOLGEN NIET KLAKKELOOS TRENDS. WAAR HET ONS WEL OM GAAT IS
OM MET EEN OPEN VIZIER TE KIJKEN NAAR JOUW KLACHTEN EN ÉCHT
TE LUISTEREN NAAR WAT IEMAND NODIG HEEFT EN BELANGRIJK VINDT.

HET GAAT OM DE AUTONOMIE IN JOUW LEVEN.’’

Onze therapeuten zijn breed opgeleid, hierdoor hebben wij een ruime kijk op de problemen van onze patiënt. We benaderen klachten op een persoonlijke wijze en kijken naar de mens als geheel.

Binnen deze holistische visie kijken we niet alleen naar de klacht, maar ook naar de onderliggende oorzaak. Ontspanning en bewustwording zijn bij alle therapeuten belangrijke aspecten binnen de behandeling.

Binnen het team wordt nauw samengewerkt en gebruik gemaakt van elkaars expertise. Hierdoor vullen wij elkaar aan en behouden we onze brede blik. 

We werken met speciale programma's voor patiënten met rugklachten, schouderklachten en bekkenklachten. Hierin is plaats voor zowel manuele therapie, ontspanning en actieve revalidatie.

SMC SpaarndammerHout is een multidisciplinaire setting waar we samenwerken met Huisartsenpraktijk Spaarndammerbuurt, Centram (sociaal raadslieden, maatschappelijk werk en ouderenzorg), een diëtiste, een ergotherapeute, een psycholoog, een sociaal psychiatrisch verpleegkundige(SPV-er), een diabetes- en COPD-verpleegkundige en een acupuncturist.

 

De tweede praktijkruimte is gelegen aan de Oostelijke Handelskade 140, binnen Huisartsenpraktijk 'De Oostkaap' in Amsterdam-Oost. In 'De Oostkaap' is er samenwerking met een huisarts, psycholoog, haptonoom en acupuncturist.

bottom of page