home > over ons > team

Team

Tino Corver

Tino Corver werkt sinds de opening van het centrum in 1988 in deze praktijk. Sinds augustus 1995 is hij eigenaar.
Hij is werkzaam als manueel therapeut, afgestudeerd aan de Utrechtse School voor Manuele Therapie in 1987 en bijgeschoold aan de SOMT, Amersfoort, en OMT, Delft.
Ook is hij gecertificeerd als Adem- en Ontspanningstherapeut bij de AOS en opgeleid aan de ACTA en UMC als kaakfysiotherapeut. Sinds 2013 kunt u ook bij hem terecht voor Dry Needling.
Verder is hij gecertificeerd als cranio-sacraal therapeut bij Upledger Institute Europe en is lid Schouder Netwerk Amsterdam (SNA)
Daarnaast heeft hij ruime ervaring in de sportfysiotherapie. Hij is 12 jaar verbonden geweest aan het Sport Medisch Adviescentrum Amsterdam
en heeft  meer dan 25 jaar ervaring in begeleiding in het amateurvoetbal, waarvan 20 jaar bij D.W.V.

 

Arend Edelenbosch

Arend is sinds 2007 werkzaam in de praktijk en sinds januari 2017 mede- eigenaar van de praktijk.
In 2009 is hij afgestudeerd aan de SOMT als Master in de Manuele Therapie.
Arend is lid van het Schouder Netwerk Amsterdam (SNA). 
Sinds 2009 begeleidt hij stagiaires van de internationale fysiotherapie opleiding van de Hogeschool van Amsterdam (ESP).
Sinds 2012 kunt u ook bij hem terecht voor Dry Needling. 
Binnen de praktijk ligt zijn interesse en specialisatie bij het behandelen van lage rug, nek- en schouderklachten.
Daarnaast heeft hij zich gespecialiseerd in het behandelen van hoofdpijn.

 

Bart Bruinsma

Bart heeft zich in 2019 aangesloten bij het team. Ook bij Bart kunt u terecht voor Dry Needling. Hij heeft naast het geven van groepslessen, ook ervaring in het geven van personal training, kickboksen en danslessen. Heeft in het recente verleden veel met (jonge) sporters gewerkt en is bij ons werkzaam als allround fysiotherapeut.

 

Dorien Schagen
 
 
Fysiotherapeut, Manueel therapeut, Dry needling 
Aangesloten bij het Schouder Netwerk Amsterdam 
 
Sinds 2010 ben ik fysiotherapeut en sinds 2014 manueel therapeut. Vanaf 2015 pas ik ook dry needling toe. 
Om mij verder te ontwikkelen ben ik sinds  2018 werkzaam als stagedocent, aangesloten bij de SOMT (Stichting opleiding manuele therapie). Dit houdt in dat ik stagiaires begeleid, minieklinieken organiseer en help bij het beoordelen van de praktijk eindexamens manuele therapie.
Via mijn passie voor schouderklachten ben ik sinds 2019 aangesloten bij het Schouder Netwerk Amsterdam. 
Ik vind fysiotherapie een erg mooi en dankbaar beroep. Omdat we zo dicht bij mensen staan en echt een verschil in iemands leven kunnen maken. Ik vind het fijn dat ik mensen kan helpen om afname van pijn en toename van hun activiteitenniveau te bereiken. Maar ook het inzicht geven in het voorkomen van klachten en kennis overdragen over een gezonde lifestyle en coping met stress bevalt mij erg goed. Hierbij kijk ik naar alle factoren die van invloed kunnen zijn op de klachten. Naar hoe ik kan bijdrage aan het herstel, maar ook wat iemand zelf aan zijn/haar herstel kan bijdragen.
Een behandeling op maat maken is voor mij erg belangrijk. 
 
Ik kijk ernaar uit om je op de praktijk te mogen ontvangen. 

 

Sofia Perotti

Sofia werkt met veel enthousiasme sinds december 2016 in de praktijk, nadat ze hier een succesvolle stage heeft doorlopen.

Sofia komt van de internationale fysiotherapie opleiding in Amsterdam. Naast algemeen fysiotherapeut werkt ze als verzorgende in de thuiszorg. Ze heeft speciale interesse en ervaring in neurologische revalidatie en verschillende orhopedische klachten. 

Als verzorger en fysiotherapeut is ze verbonden aan voetbalvereniging DCG in Amsterdam.

 

Jip Lippe

Jip is sinds begin januari 2021 werkzaam bij Corver fysiotherapie. In 2019 afgestrudeerd en heeft tijdens studie, stages en werk ervaringen opgedaan in fysiotherapie in een praktijk, maar ook in een verpleeg- en revalidatiesetting.  Grootste kracht en passie ligt in het begeleiden van mensen. Naast het werk als fysiotherapeut volgt Jip een opleiding tot toneelregisseur. Door deze brede oriëntatie is er een open blik en een luisterend oor. Graag gaat Jip samen met u op zoek naar de bron van uw klachten zodat u plezier in bewegen (terug) kan vinden!

 

Cora Corver

Cora is werkzaam als administratief- en baliemedewerkster.
Zij is aanwezig op dinsdag, donderdag en vrijdag.
 
Jalisca Mannaert
 
Jalisca is werkzaam als administratief- en baliemedewerkster, ze is aanwezig op maandag en woensdag.

AFSPRAAK MAKEN

Maak een afspraak voor een behandeling.

Ga naar het
contactformulier, of bel
020 - 686 29 32 voor een intakegesprek.