Corver Fysio- en Manuele Therapie-03.jpg

Tino werkt sinds 1983 in onze praktijk, sinds 1995 is hij eigenaar. In die tijd heeft hij talloze mensen kunnen begeleiden op hun weg naar herstel. Naast zijn werk als manueel therapeut is Tino ook gecertificeerd als Adem- en Ontspanningstherapeut bij de AOS, en opgeleid aan de ACTA en UMC als kaakfysiotherapeut. Sinds 2013 kun je ook bij hem terecht voor Dry Needling.


In onze praktijk begeleidt Tino veel mensen met chronische klachten, die vaak ook psychosomatisch
zijn. Ervaar je aanhoudende klachten na bijvoorbeeld een burn-out of whiplash? Tino heeft de juiste kennis en ervaring om je goed te kunnen behandelen. Met zijn rustige, betrouwbare uitstraling kan hij voor jou de juiste omgeving en sfeer creëren.

Praktijkhouder, manueel therapeut & orofaciaal therapeut

Specialisaties:

Tino is 12 jaar verbonden geweest aan het Sport Medisch Adviescentrum Amsterdam en heeft meer dan 25 jaar ervaring in begeleiding in het amateurvoetbal, waarvan 20 jaar bij D.W.V. De afgelopen jaren houdt hij zich bezig met de fysiotherapeutische begeleiding bij het marathonschaatsen.

 

Zelf blijft hij het liefst tijdens het fietsen in beweging.

Ben je op zoek naar een fysiotherapeut voor kaakklachten in Amsterdam? Tino staat voor je klaar. Maak gelijk een afspraak.

Tino Corver